Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli, vážení pedagogové,

připravili jsme pěkný dáreček pro všechny prvňáčky a rádi bychom Vám jej doručili. Jedná se o rozvrhy s plnohodnotnou vstupenkou v hodnotě od 199,- do 299,- Kč do některého ze sportovně-zábavních parků Toboga (možno vybrat z parků Toboga Bongo v Brně, Toboga Fantasy v Praze, Toboga Tongo v Hradci Králové nebo Toboga Galaxie ve Zlíně).

Pro ostatní žáky prvního stupně nabízíme letáčkové vstupenky s akcí 1+1 (při předložení tohoto letáčku – ke každé zakoupené celodenní vstupence druhý vstup ve stejné nebo nižší hodnotě zdarma).

V případě zájmu o doručení dárečků pro prvňáčky a letáčků s akcí 1+1 pro ostatní žáky, nás prosím, kontaktujte. Školám budeme rozvážet tyto dárky během posledního týdne v srpnu a prvních dvou týdnů v září.

Za distribuci těchto dárečků mezi prvňáčky, akčních letáčků 1+1 a spolupráci bychom Vám rádi poděkovali rodinnou vstupenkou pro ředitele či zástupce ředitele. Pokud náš park neznáte, budete mít skvělou příležitost k nám s rodinou zavítat, prohlédnout si prostory našeho parku a možná naplánovat školní výlet.

Nabízíme možnost netradičních školních výletů se zvýhodněným vstupným pro školní kolektivy. Nabízíme také doplňkové vzdělávací programy.

Základní školy od Bonga obdrží:

  1. ROZVRHY S PLNOHODNOTNOU VSTUPENKOU PRO PRVŇÁČKY

  2. LETÁČKOVÉ VSTUPENKY S AKCÍ 1+1 PRO OSTATNÍ ŽÁKY

  3. PLNOHODNOTNOU RODINNOU VSTUPENKU PRO VEDENÍ ŠKOLY

  4. NABÍDKU NA NETRADIČNÍ ŠKOLNÍ VÝLETY ZA ZVÝHODNĚNÉ CENY


Více informací na: www.toboga.cz a https://www.toboga.cz/brno/skupiny/skoly-a-skolky

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat:

Bongo

tel: 605 855 013


 


Kontakt

Zobrazit mapu
+420 777 639 172
+420 605 855 013*
(*školy, školky, družiny)
[javascript protected email address]
[javascript protected email address]
[javascript protected email address]
Avion Shopping Park
Skandinavská 2
Brno