Vzhůru za dobrodružstvím s Bongo opičákem

Je ti 6-12 let?

Pak se s námi můžeš vydat na výpravu, při které na vás čeká dobrodružství, výlety do přírody, různé hry a soutěže, řádění na atrakcích, velkým zážitkem bude pobyt v aquaparku (ve čtvrtek). Na konci čeká každého úspěšného cestovatele i pěkná odměna.

Cena: 3.999,- Kč (stornopoplatek 1.499,- Kč)
V ceně je zahrnuto: obědy, 2 malé svačinky, pitný režim, vstup na atrakce v hale Bongo, připravený program, instruktoři, zdravotník + BONGO překvapení + skvělý celodenní výlet, který pro velkou oblibu nebude ani letos chybět - celý den vodního dovádění ve Wellness Kuřim spojený s jízdou vlakem

Termín: 5. - 9. 8. od 8:00 do 16:00 hod.

Kde: hala BONGO, Skandinávská 2, Brno – Heršpice (Avion Shopping Park vedle obchodu Tesco)

Program: program začíná v 8:30, scházet se můžeme v hale Bongo již od 8:00 hod. V průběhu tábora budou pro děti připraveny zábavné hry, soutěže, výlety do přírody a za kulturou, opičárny v herně, návštěva aquaparku (prodloužený pobyt ve čtvrtek). Děti je možné vyzvednout od 15.30 hod. do 16.00 hod. Po vyplnění formuláře „Prohlášení zákonného zástupce“ (tiskopis lze během tábora vyzvednout na recepci) může dítě zůstat po skončení táborového dne v herně od 16.-19.hod za příplatek 150,- Kč na den

S sebou: přezůvky, sportovní oblečení do haly i na ven, obuv do přírody, láhev na pití, pláštěnku, opalovací krém a repelent (to vše v jednom batohu), tramvajenku nebo 10 jízdenek na 15, 60, nebo 90 minut (pro účastníky bude upřesněno), KINEDRYL – pro děti, kterým bývá při jízdě špatně a kopii průkazky pojištěnce. Koupání (čtvrtek) přibalit věci na koupání - plavky, ručník, rukávky - neplavci musí být ve vodě i u bazénu jen s rukávky (z bezpečnostních důvodů).

Vyplněnou přihlášku  zašlete e-mailem na skoly@bongobrno.cz a zálohu 2.499,- Kč uhraďte na recepci v hotovosti nebo kartou, nebo uhraďte převodem na účet 7798143001/5500, var.symbol-datum narození dítěte, specif. symbol 20. Doplatek ve výši 1.500,- Kč uhraďte do 15. 7. 2024. Dítě je zaevidováno jako účastník tábora po úhradě zálohy a odevzdání řádně vyplněné přihlášky. V případě neuhrazení doplatku do stanoveného termínu bude přihláška automaticky zrušena a místo bude uvolněno jinému dítěti.

Kapacita tábora je omezena na 40 dětí, proto neváhejte a přihlaste své děti co nejdříve!!!

Program se může s ohledem na počasí měnit, aktuální informace obdržíte osobně každý den ráno na recepci. Notebooky, přehrávače a jiná elektronika jsou zakázány, narušují program tábora i morálku dětí. Mobilní telefony nedoporučujeme. Nedávejte prosím dětem cenné věci – šperky, drahé hodinky ani vysoké kapesné.

Rychlá rezervace místa on-line na:  https://www.toboga.cz/brno/skupiny/objednavka

Stačí si v tabulce obsazenosti najít termín 5.8., políčko BONGO TÁBOR, rozkliknout, otevře se Vám objednávka, vyplníte ji a odešlete. 

Vyplněnou PŘIHLÁŠKU a GDPR (ke stažení viz níže) zašlete, co nejdříve po odeslání on-line Rychlé rezervace místa, na:  skoly@bongobrno.cz


Budeme se těšit !!!

Contact

Zobrazit mapu
+420 777 639 172
+420 605 855 013*
(*schools, kindergartens)
[javascript protected email address]
[javascript protected email address]
[javascript protected email address]
Avion Shopping Park
Skandinavská 2
Brno