Milí návštěvníci,

zveme Vás na akci MiniBigBooks, která se uskuteční od pátku 12.1. od 13:00 hodin do neděle 14. 1. 2018. Během celé akce máme připravený zajímavý doprovodný program pro děti. Těšit se můžete například na facepainting!

A teď to nejdůležitější! V sobotu 13.1. od 13:00 hodin se akce zúčastní krásná, talentovaná a úspěšná herečka, Aňa Geislerová, která stráví s dětmi v Toboze celé odpoledne a bude číst pohádky. Kolem 15:00 hodin proběhne soutěž dětí o tiskárnu. Vítěz, kterého Aňa vylosuje, si odnese domů krásný dáreček - nejmenší multifunkční tiskárnu na světě - HP Deskjet Ink Advantage 3785. Každé dítě navíc obdrží svojí MiniBigBook – knížku, ve které bude hlavním hrdinou vybraného příběhu. Nenechte si ujít tuto skvělou akci.

CO JE MINI-BIG-BOOK
Každé dítě chce být hrdinou ve světě plném neuvěřitelných příběhů. A co ty? Chceš se také stát hrdinou svého vlastního příběhu? Vyber si svůj příběh, uprav, vytiskni a poskládej. Vytvoř si svojí Mini Big Book, malou knížku nebo-li komiks, ve které budeš hlavním hrdinou!

Jak to bude probíhat? Dítě si vybere z nabídky pohádkových příběhů a postaviček, příběh si upraví, aby hrdinou bylo konkrétní dítě (na základě vložení fotky obličeje dítěte místo obličeje postavičky) a následně se tento příběh vytiskne. Každé dítě si pak odnese domů Mini Big Book, malou knížku, ve které je hlavním hrdinou. Více informací naleznete na www.minibigbooks.com.



 





 



Contact

Zobrazit mapu

+420 778 545 760 - info, birthday parties, schools, kindergartens, companies

+420 778 545 761 - reception desk

call during opening hours

[javascript protected email address]
[javascript protected email address]
[javascript protected email address]
Skandinávská 5a
Praha 5 - Zličín