Edukativní virtuální realita pro školy

Horkou novinkou mezi doplňkovými programy pro školy je edukativní virtuální realita. Objednejte si tento vzdělávací program a zopakujte si se svými žáky probírané učivo pod vedením odborníka s pedagogickým vzděláním.


JAK PROBÍHÁ HODINA EDUKATIVNÍ VIRTUÁLNÍ REALITY?

Děti si nejdříve poslechnou krátkou přednášku o virtuální realitě a následně se v pěti minutových intervalech střídají na 3 konzolích virtuální reality. Výuku vede odborník s pedagogickým vzděláním.


JAKÉ JSOU CÍLE EDUKATIVNÍ VIRTUÁLNÍ REALITY?

Hlavním cílem edukativní virtuální reality je názorná ilustrace probíraného učiva, která nahradí exkurze. Děti se učí zábavní formou.


CENA:

Cena za jedno dítě je 30,- Kč.

Upozornění: vzhledem k náročnosti organizace akce, personálního zajištění a technického zajištění akce je nutné, aby se na virtuální realitu objednala vždy celá třída, nikoliv pouze několik zájemců.


PRO JAK STARÉ DĚTI JE EDUKATIVNÍ VIRTUÁLNÍ REALITA URČENÁ:

Pro žáky základních škol od 2.třídy a žáky středních škol. Pro žáky 2. a 3. třídy základní školy doporučujeme vyzkoušet učivo prvouky (člověk a stavba těla, příroda, zvířata apod.), pro žáky od 4. a 5. třídy vlastivědu/dějepis či přírodovědu.


CO VŠECHNO SI MOHOU ŽÁCI VYZKOUŠET?

Žáci mohou například virtuálně cestovat vesmírem, prozkoumat mořské hlubiny, stát se součástí děje významných historických událostí, vyzkoušet dobové nástroje i zbraně. V hodinách zeměpisu lze v této aplikaci virtuálně navštívit destinace po celém světě. Virtuální realita umožňuje také virtuální zkoumání lidského těla v prostorové anatomii a možnost letět v lidských cévách jako mikročástečka. V hodině chemie si mohou studenti vytvářet prostorové modely prvků. Tělesná výchova tu má také své zastoupení - žáci mohou využít simulátory desítek sportů.


VYUŽITÍ VIRTUÁLNÍ REALITY VE ŠKOLÁCH A UKÁZKOVÁ HODINA

Výuka pomocí virtuální reality probíhá v současné době na základních i středních školách v programech vhodných pro věk žáků a studentů. Zde je možné vidět ukázku hodiny biologie lidského těla na střední škole: www.youtube.com/watch?v=KC4yyVaGoC0 Program je i ve variantě pro první a druhý stupeň ZŠ.


Rezervace na info@toboga.cz.




Kontakt

Zobrazit mapu

+420 778 545 760 - info, narozeniny, školy, školky, kolektivy

+420 778 545 761 - recepce

volejte během otevírací doby

[javascript protected email address]
[javascript protected email address]
[javascript protected email address]
Skandinávská 5a
Praha 5 - Zličín