Milí návštěvníci,

srdečně Vás zveme do Tobogy na naše akce během září! 

Nenechte si ujít zejména oslavu začátku školního roku! Každé dítě, získá balonek, žetonek na autíčko zdarma a letáčkovou vstupenku 1+1 na příští návštěvu! Součástí programu bude také facepainting!

Čekají nás také závody na horolezecké stěně, závody v rychlé jízdě na tobogánech a kreativní dílničky – tentokrát budeme vyrábět korálkové šperky.

Srdečně Vás také zveme na akci Den pro rodinu, jejímž partnerem je náš park. Od 15 hodin bude na Kampě pro rodiny připraven bohatý program pro celou rodinu. Park Toboga bude na této akci rozdávat vstupenky. 

Od září opět začínají naše oblíbené dopolední akce pro batolata a předškoláky. Každý všední čtvrtek a pátek (kromě víkendů a svátků) od 10:00 do 14:00 hodin nabízíme zvýhodněný vstup pro dítě za 149,-Kč a pro dospělé za 49,-Kč. Děti do jednoho roku mají vstup zcela ZDARMA!

Využijte našich happy hours! Každý den (pondělí až neděle) od 17:00 do 19:00 hodin: 199,-Kč dítě a 79,-Kč dospělý.

Pokud budete mít chuť, zapojte se do velké letní hry hračkářství Bambule „Klíč k pokladu“, jejímž partnerem jsou parky Toboga, a vyhrajte poklad. Stačí stáhnout appku, navštívit skvělá místa a sbírat Bambulony. Více na: www.klickpokladu.cz

Další novinky, aktuality a akce naleznete na našich webových stránkách, na našem FB a Instagramu @tobogafantasy!

Těšíme se na Vás! Toboga


 


Kontakt

Zobrazit mapu

+420 778 545 760 - info, narozeniny, školy, školky, kolektivy

+420 778 545 761 - recepce

volejte během otevírací doby

[javascript protected email address]
[javascript protected email address]
[javascript protected email address]
Skandinávská 5a
Praha 5 - Zličín