HYGIENICKÝ PLÁN TOBOGY:

 

1.     Pro zvýšení bezpečnosti jsme se rozhodli dočasně omezit kapacitu návštěvníků. Vstupenky možno zakoupit předem na našem e-shopu: www.toboga.cz/eshop/vstupenky-toboga-praha/ 

2.     Z hygienických důvodů preventivně dezinfikujeme halu Tobogy, povrchy atrakcí, kliky a řídítka. Dbáme zvýšené péče o úklid restaurace a toalet. 

3.     S ohledem na aktuální nařízení vlády prosíme, aby všichni návštěvníci (včetně dětí od 7 let) měli roušku či jiné zakrytí úst a nosu během celé návštěvy vyjma při sportu v hale nebo konzumaci u stolu v gastru. Roušku možno zakoupit také na recepci. 

4.     Vstup na atrakce pouze s ponožkami. Z hygienických důvodů je zakázán pohyb bez ponožek! Při porušení tohoto pravidla můžou být návštěvníci vykázáni z parku. 

5.     Z hygienických důvodů žádáme, abyste si přinesli také obuv na přezutí (přezuvky využijete v restauraci Tobogy a při vstupu na toalety). Před toaletami budou k dispozici gumové boty  pro ty, kteří si přezuvky zapomněli. Po každém použití házejte do koše na použité boty, budou dezinfikovány

6.     Prosíme, abyste dodržovali hygienická opatření. Dezinfekční mýdla jsou k dispozici na toaletách. Na několika místech v hale také k dispozici dezinfekce na ruce. 

7.     V případě nachlazení či respiračních potížích návštěvu našeho parku odložte. S ohledem na ostatní návštěvníky přijďte, až budete úplně fit. 

8.     Prosíme, abyste se neshlukovali na jednom místě a při stání ve frontách (na pokladnách na recepci i v restauraci) dodržovali rozestupy 2 m s výjimkou členů domácnosti. 

9.     Prosíme, abyste rozestupy dodržovali i v restaurační části, kde jsou stoly a lavice k sezení.

 

 


Tým Tobogy

Kontakt

Zobrazit mapu

+420 778 545 760 - info, narozeniny, školy, školky, kolektivy

+420 778 545 761 - recepce

volejte během otevírací doby

[javascript protected email address]
[javascript protected email address]
[javascript protected email address]
Skandinávská 5a
Praha 5 - Zličín