TOHLE BUDE PREMIÉRA I PRO TOBOGU!

Skvělá nová česká komedie v předpremiéře přímo v našem zábavním parku! VSTUPNÉ na FILM ZDARMA při zakoupení celodenního vstupu do Tobogy! Vezměte jakékoliv dítě, vlastní, cizí a hurá do Tobogy!

Dne 30.7. proběhne v rámci běžného provozu předpremiéra nové české komedie STŘÍDAVKA. V tento den si budete moct užít za jedno vstupné jak zábavního parku, tak i jako první diváci v ČR tohoto krásného rodinného filmu, jehož malá část byla natáčena i v našem parku Toboga! Projekce začne v 16 hodin, přijďte tedy do parku raději hned dopoledne, ať se děti pořádně vyřádí před sledováním filmu. Můžete se těšit i na autogramiádu  herců, kteří se s Vámi i rádi vyfotí v našem fotokoutku či na atrakcích!

Komedie režiséra Petra Nikolaeva plná rodinných a partnerských zmatků. Její hrdinové si uvědomí, že když se ze tří rodin stane jedna velká, budou potřebovat pořádný plán. Plán, jak přežít současné i minulé partnery, všechny děti v rodině, ať už jsou jejich nebo ne, plán, jak se v tom všem neztratit a udržet si zdravý rozum. Život si ale většinou dělá, co chce... a co nečekáte.

Komedie

Česko, 2022, 90 min


+ 1

Contact

Zobrazit mapu

+420 778 545 760 - info, birthday parties, schools, kindergartens, companies

+420 778 545 761 - reception desk

call during opening hours

[javascript protected email address]
[javascript protected email address]
[javascript protected email address]
Skandinávská 5a
Praha 5 - Zličín