Galaxie: Zábavní park ve Zlíně

Školní rok nám už sice začal, ale po výuce je důležité myslet také na odreagování a špetku zábavy. Co takhle prožít odpoledne právě u nás v Galaxii Zlín a vydat se na dobrodružnou cestu vesmírem?

Zábava tu čeká na celou rodinu, takže neváhejte vzít rodiče, prarodiče, sourozence, kamarády a společně vystřelte do vesmíru. 

Jaké atrakce na Vás čekají? 

Velká prolézací dráha, která prověří fyzickou zdatnost každého malého i velkého kosmonauta. Nafukovací raketa, která Vás vynese do oblak a pořádně s Vámi zatřese. Bez pořádných skoků by to nebylo ono, a proto až s naší raketou dorazíte ke hvězdám, tak si můžete zaskákat na trampolínách a dostat se blíž k vesmíru, či žlutém pudinku, co září jako slunce. 

Pokud raději šplháte, tak jistě rádi využijete naši horolezeckou zeď. Odvážní kosmonauti se mohou svézt na motokárách a pro menší jsou k dispozici šlapací vozítka, na kterých mohou dojet k bazénku naplněného balónkama. 

Co dál?

Létání bylo dost a je potřeba přistát na zem a užít si poklidnější aktivity? Pobavit se můžete u stolního hokeje a fotbalu. Pro starší je k dispozici také kulečník či pingpongový stůl. 

A pokud byste se chtěli na chvíli pohodlně usadit a nechat se přenést do jiného prostředí, tak je v nabídce 5D kino.

5D kino? 

Ano, čeká na Vás pestrá nabídka filmů určených pro děti i dospělé. Jedno promítání trvá 5-10 minut a zvolit si můžete mezi několika žánry, které jsou vtipné, edukativní, dobrodružné hororové a další. Zažít můžete například vzrušující horskou dráhu nebo proplout aquaparkem piráta Červenovouse.

Pohodlná sedačka je určena pro čtyři osoby a hýbat se s Vámi bude všemi směry.  Celkový prožitek je mnohem intenzivnější a stojí za to si to vyzkoušet. 

A co když ve vesmíru plném zábavy bude potřeba doplnit energii? 

Rádi Vás obsloužíme v naší restauraci či samoobslužném bufetu, kde nabízíme řadu jídel a nápojů. Samozřejmostí je oblíbená klasika v podobě kuřecího řízku s hranolkama, ale můžete se těšit také na odlehčenější a zdravější jídla v podobě salátů či ryb. Chybět Vám nebude ani káva či limonáda.

Děkujeme, že respektujete zákaz vnášení vlastního občerstvení, kromě kojeneckých pokrmů, které Vám rádi na požádání ohřejeme. 

Je možné se ve vesmíru zdržet déle?

Pokud plánujete přicestovat z daleka a chcete u nás strávit více času, je zde také možnost ubytování v našem hotelu s wellness službami, kde si můžete odpočinout. Rezervaci je však nutné udělat předem.

Jaká je otevírací doba?

Otevírací dobu aktualizujeme pravidelně na našich webových stránkách, které doporučujeme před Vaší návštěvou sledovat. Nyní k nám můžete zavítat v časovém rozmezí:

Po: zavřeno

Út– Čt: 14:00 – 19:00

Pá: 9:00 – 19:00

Víkendy, svátky: 10:00 – 19:00

Kde nás můžete sledovat? 

Pokud chcete mít po ruce čerstvé informace z našeho parku a být informováni o akcích, které pořádáme, tak navštivte náš facebookový profil (facebook.com/parkGALAXIE) a instagramový profil (@tobogagalaxie) či se přihlaste k odběru newsletteru: (https://www.toboga.cz/zlin/newsletter) a  nic Vám neuteče ;) 

Těšíme se na Vás!

Contact

Zobrazit mapu

birthday celebrations
+420 777 050 776

reception
+420 571 118 980

reservations, hotel, wellness
+420 571 118 983

mobile phone
+420 777 804 488

complaints, praises, other
+420 777 204 321

[javascript protected email address]
[javascript protected email address]
[javascript protected email address]
Fryštácká 679
Zlín