Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli, vážení pedagogové,

připravili jsme pěkný dáreček pro všechny prvňáčky a rádi bychom Vám jej doručili. Jedná se o rozvrhy s plnohodnotnou vstupenkou v hodnotě od 199,- do 299,- Kč do některého ze sportovně-zábavních parků Toboga (možno vybrat z parků Toboga Tongo v Hradci Králové, Toboga Fantasy v Praze na Zličíně, Toboga Bongo v Brně nebo Toboga Galaxie ve Zlíně).

Pro ostatní žáky prvního stupně nabízíme celodenní vstupenky (jedná se o neprodejné letáčkové vstupenky pro dítě na celý den).

V případě zájmu o doručení dárečků pro prvňáčky a celodenní vstupenky pro ostatní žáky, nás, prosím, kontaktujte. Školám budeme rozvážet tyto dárky během posledního týdne v srpnu a prvních dvou týdnů v září.

Za distribuci těchto dárečků mezi prvňáčky, vstupenek a spolupráci bychom Vám rádi poděkovali rodinnou vstupenkou pro ředitele či zástupce ředitele. Pokud náš park neznáte, budete mít skvělou příležitost k nám s rodinou zavítat, prohlédnout si prostory našeho parku a možná naplánovat školní výlet.

Nabízíme možnost netradičních školních výletů se zvýhodněným vstupným pro školní kolektivy. Nabízíme také vzdělávací programy napříč všemi předměty prostřednictvím virtuální reality.

Pokud nás budete kontaktovat, obdržíte:

  1. ROZVRHY S PLNOHODNOTNOU VSTUPENKOU PRO PRVŇÁČKY

  2. CELODENNÍ VSTUPENKU PRO OSTATNÍ ŽÁKY

  3. PLNOHODNOTNOU RODINNOU VSTUPENKU PRO VEDENÍ ŠKOLY

  4. NABÍDKU NA NETRADIČNÍ ŠKOLNÍ VÝLETY ZA ZVÝHODNĚNÉ CENY


Více informací na: www.toboga.cz a https://www.toboga.cz/hradec/skupiny/skoly-a-skolky

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat:

Tongo

tel: 606 028 385


Kontakt

Zobrazit mapu

recepce
+420 606 028 384

školy, školky
+420 606 028 385

oslavy narozenin, provozní
+420 606 028 386

[javascript protected email address]
[javascript protected email address]
Kutnohorská 226
Hradec Králové
Nákupní centrum Albert