Rádi bychom Vám nabídli možnost firemního večírku u nás v TOBOGA FANTASY PRAHA.


Proletí Vám občas hlavou myšlenka, že byste se chtěli ještě jednou alespoň na chvíli vrátit do dětských let, hodit všechny pracovní povinnosti a dospělácké starosti za hlavu a jen tak se bavit? Myslíte, že to patří také mezi tajná přání Vašich zaměstnanců a kolegů?


Vánoce jsou plné kouzel a splněných přání, proto s námi pojďte překvapit Vaše zaměstnance a uspořádejte pro ně jedinečný firemní večírek, na který jen tak nezapomenou!


Zavítejte k nám do zábavního parku TOBOGA Bongo Brno a užijte si večer plný jedinečné zábavy. Kromě atrakcí, které jsou určeny pro všechny věkové kategorie (https://www.toboga.cz/praha/atrakce) na Vás bude čekat bohatý catering dle Vašeho výběru. 

Zorganizujeme pro Vás atraktivní program, jehož součástí mohou být například sportovní turnaje či živá hudba. Častým požadavkem našich zákazníků je spojená akce pro dospělé a děti. Pro tuto příležitost jsme schopni uzavřít celý areál pouze pro Vás, kdy v restaurační části probíhá občerstvení a v zábavním parku soutěže. Pro děti je možné zavolat také kouzelníka či zařídit balónkovou show s diskotékou. Během celé akce Vám můžeme pro děti zařídit hlídání. 


Pro nezávaznou nabídku na míru nás prosím kontaktujte na: info@toboga.cz

Termíny se rychle plní, proto neváhejte a zarezervujte si ten svůj! Na Vaše netradiční požadavky se těšíme a bereme je jako výzvu!

Kontakt

Zobrazit mapu

+420 778 545 760 - info, narozeniny, školy, školky, kolektivy

+420 778 545 761 - recepce

volejte během otevírací doby

[javascript protected email address]
[javascript protected email address]
[javascript protected email address]
Skandinávská 5a
Praha 5 - Zličín